Την Παρασκευή  22 Μαρτίου 2024  θα πραγματοποιηθεί η σχολική γιορτή του σχολείου μας στις 8:30.

Η προσέλευση των μαθητών θα γίνει από 8:15 – 8:30 π.μ.

Μετά τη λήξη της εορτής περίπου 10:00 π.μ όλοι οι μαθητές θα μεταφερθούν με την συνοδεία των δασκάλων τους στο Ηρώο (στην πλατεία του χωριού) για κατάθεση στεφάνων.

Το ολοήμερο πρόγραμμα δε  θα λειτουργήσει.

Την Δευτέρα  25η  Μαρτίου

Οι μαθητές και οι μαθήτριες που συμμετέχουν στην παρέλαση θα πρέπει με ευθύνη των γονέων κηδεμόνων τους, να βρίσκονται στην οδό Νέδοντος, Βορείως της Σταδίου,  (μπροστά στο εστιατόριο Χουλιάρας) με την σωστή ενδυμασία τους το αργότερο έως τις  10:30 π.μ .

Η παρέλαση θα ξεκινήσει από την αρχή του πεζοδρομίου της Αριστομένους στις 11:00 π.μ και ο τερματισμός της θα φτάνει στο ύψος της Νομαρχίας, όπου οι γονείς ή οι κηδεμόνες θα πρέπει να παραλάβουν με δική τους ευθύνη τα παιδιά τους (από την δεξιά πλευρά του πεζοδρομίου).

Σχετικά με την ενδυμασία των μαθητών/τριών των τμημάτων Δ, Ε, ΣΤ οι οποίοι  θα λάβουν μέρος στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2023:

Τα κορίτσια να φορούν:

Άσπρο πουκάμισο – φουλάρι μπλε δεμένο στο λαιμό (το παρέχει το σχολείο) – κονκάρδα (την παρέχει το σχολείο)-  Μπλε φούσταπαπούτσι σκούρο μπλε ή μαύρο  – καλσόν στο χρώμα του δέρματος.

Τα αγόρια να φορούν:

Άσπρο πουκάμισοΓραβάτα (την παρέχει το σχολείο) –  Κονκάρδα (την παρέχει το σχολείο) – Μπλε παντελόνι μακρύ – παπούτσι σκούρο μπλε ή μαύρο.

Από admin